WELCOME TO OUR WANNABE WEBSHOP

Te klein assortiment? Neem alvast een kijkje in onze échte webshop! www.versierd.nl  Hier vind je naast de onderstaande collectie, een ruimer assortiment.

Wannabe webshop? Wat is dat?

Nou, helaas hebben we niet op tijd een echte webshop kunnen regelen dus het is meer een lookbook geworden van de sieraden in de winkel. 

De lockdown is voor ons allemaal op een vervelend moment gekomen. We hebben al zolang uitgekeken naar de fijnste tijd van het jaar, om vervolgens te ervaren dat het tapijt onder onze voeten vandaan werd getrokken. 


Heb je iets anders gezien in de winkel maar staat het niet online? App/bel ons met de omschrijving.  Ook voor cadeaubonnen kan je bij ons terecht. 

 

Windowshoppen kan ook; de etalage van Versierd verandert de komende dagen in een soort kijkshop. Bestellingen plaatsen doe je door je NAW + emailadres gegevens te appen naar 06 1490 2542 of te mailen naar info@versierd.com. Wij nemen vervolgens contact met je op. 

 

Hoe werkt het? 

1. Bestellingen app je naar 061490 2542 

2. Laat ons weten wat je wilt (screenshot werkt het beste) 

3. Je krijgt een Tikkie van ons

4. Afhalen kan gratis bij Homerrpunt Strips&Zo verderop in de Boterstraat 17. (6 deuren verderop). Door de nieuwe Corona maatregelen per 12-20 mag er niet worden afgehaald bij de winkel. 

De bestellingen kunnen maandag t/m vrijdag tussen 10:00 tot 17:00 uur en zaterdag 10:00 tot 16:00 uur worden afgehaald.  

 

Opsturen kan ook! Deze kosten zijn €4,- met Track&Trace.

 

Let op: Ondanks dat we het lookbook zo up to date mogelijk willen houden, kan het zijn dat een artikel is uitverkocht. 

Cadeau's zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. 

Wil jij een cadeaubon? (Minimale waarde: 10,-)

Stuur ons een appje naar 0614902542