Gaatjes prikken bij Versierd

Let op: beperkt plek in december. Bel naar 072-7370158 om zeker te zijn van een plekje! 


Let op: maandag 10 t/m woensdag 12 december prikken wij geen gaatjes! 

Met een ruime ervaring aan gaatjes prikken  (3000+!) ben je bij Versierd aan het juiste adres. 

Bij Versierd maken we gebruik van Studex 75, het beste systeem op de markt. De oorbellen worden geprikt en niet geschoten! Dit heeft juist als voordeel dat er tot op de fractie van een millimeter exact geprikt kan worden, in tegenstelling tot schieten. Omdat er zo exact gewerkt kan worden kan er ook makkelijker een 3e of 4e gaatje in het oorlel geprikt worden. 

 

Wat kost dat nou? 

Gaatjes prikken kan vanaf €13,- per stuk of vanaf €18,- per paar. Geen verrassingen aan de kassa: de prijs is all inclusive: dit wil zeggen: de oorbel(len), het zetten van de oorbel, de Aftercare (druppeltjes), nabehandelingsadvies en de nacontrole.

 

Hoe gaat het oorbellen zetten in z'n werk?  

Allereerst zal gekeken worden naar waar je een gaatje zou willen. Mits dit niet in het kraakbeen is (afhankelijk van de oorlel, elke lel is anders), zoek jij een mooie oorbel uit en maken wij ondertussen de werkplek hygiënisch schoon. 

Hierna ontsmetten we je oorlellen, en zetten we puntjes op de oorlel waar de oorbel zal komen, net zolang totdat het perfect is. Als je de positionering goed vind gaan we over tot het zetten van de oorbellen. De steriel verpakte oorbellen worden in een apparaatje geklikt en naar je oorlel toegebracht. Als de juiste positie is gevonden zal de oorbel gezet worden.

 

 

Help!  Ik vind dit wel héél eng klinken allemaal! 

Geen zorgen; je bent in goede handen. Niets hoeft! We zijn er voor jou. Dit is slechts een beknopte uitleg en je bent van harte welkom in de winkel voor een uitgebreide uitleg. Als je geluk hebt is er iemand voor jou in de winkel die geprikt gaat worden waarbij je mee kan kijken. Voor iedereen nemen wij uitgebreid de tijd, hoe zenuwachtig je ook bent. 

 

Waar en bij wie zet je gaatjes? 


Gaatjes worden alleen gezet in de oorlel, voor kraakbeenpiercings (o.a Helix) verwijzen wij door naar een piercingshop. Waar het kraakbeen begint is afhankelijk van het oor, en verschilt per persoon. Sommige mensen kunnen maar 2 gaatjes per oorlel hebben, waar andere mensen 4 gaatjes kunnen hebben. Twijfel je? Kom langs! 

 

Oorbellen zetten onder de 16 jaar

Onder de 16 jaar moet er een voogd/ouder aanwezig zijn en moet toestemming geven. 

 

Oorbellen bij kinderen: 

Ik raad het persoonlijk zéér af om bij kinderen onder de 6 jaar gaatjes te zetten. Dit heeft ermee te maken dat de oorlellen onder die leeftijd vaak te klein zijn om symmetrisch te prikken. 

Het welzijn van het kind staat voorop! Als een kind nog niet klaar is voor oorbelletjes en/of niet volledig begrijpt wat er gaat gebeuren is het beter om te wachten. Oorbellen zetten is natuurlijk heel spannend maar het moet een soort feestje zijn en niet iets "dat erbij hoort". 

 

Moet ik een afspraak maken? 

Gezien de grote vraag naar gaatjes prikken adviseer ik om een afspraak te maken of om op de dag zelf naar de winkel te bellen:

072 7370158.

Op zaterdag prikken wij op afspraak. Dit kan ook na sluitingstijd. 

 

Op de bonnefooi binnen komen kan ook, maar er is een kans dat ik niet aanwezig ben of dat je langer dan normaal zal moeten wachten. 
Eindelijk heb ik mijn (extra) gaatje! Wat moet ik doen om het te verzorgen?

We bespreken een behandelingsadvies en je krijgt druppeltjes (Aftercare) mee. In de praktijk komt het erop neer dat de oorbel 6 tot 8 weken niet verwisseld mogen worden, en dat er 2 keer per dag gedruppeld moet worden met de Aftercare en de oorbel heen en weer bewogen moet worden. 

Voor vragen kan je altijd langskomen en/of ons telefonisch bereiken. 

 

Waarmee prikken jullie? 

De oorbellen worden gezet met Studex System 75, het beste systeem dat er er op de markt is. 
De oorbellen zitten in een steriel verpakte cartridge, die vervolgens op de Studex System 75 geklikt zal worden. Om de hygiëne te waarborgen dragen we tijdens de hele procedure handschoenen en zal de cartridge niet met de handen aangeraakt worden.  

 

De vele voordelen van het Studex systeem zijn onder andere dat het vrijwel geluidsloos is (in tegenstelling tot oorbellen schieten!) maar het wel even snel is als schieten. Hiernaast kan er zéér exact gewerkt worden; geen kans dat er mis geschoten kan worden omdat de oorbel pas gezet zal worden als het perfect op het gezette stipje staat én klopt met de hoek van het gezicht.